Over ons

Daar ben je dan. Op de over ons pagina. Wat ons betreft ook de leukste pagina. Dit is namelijk de plek waar je meer over ons als bedrijf te weten komt.

Met wie heb je eigenlijk te maken? Waarom doen we wat we doen? Allemaal vragen die we met veel plezier beantwoorden. Lees lekker mee.

Wie zit er achter Pixel Pets?

Hoi! Ik ben Dennis van de Ven. De oprichter van Pixel Pets. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als freelance webontwikkelaar en pas sinds enkele jaren geleden gefascineerd door dieren.

Eerst was ik namelijk niet zo een dierenfan. Ik kwam er simpelweg niet mee in aanraking. Totdat de ouders van mijn vriendin twee Border Collies aanschafte. Ik was verkocht.

Vroeger vond ik het altijd maar raar, mensen die zo gehecht waren aan hun huisdier. Nu heb ik het zelf ondervonden en zou ik niet meer anders willen.

Onderhand heb ik zelf ook huisdieren. Twee konijnen genaamd Ollie en Jip.

Hoe is Pixel Pets ontstaan?

Pixel Pets is ontstaan met het idee om zoveel mogelijk huisdieren in het zonnetje te zetten. Waarom? Omdat jouw maatje simpelweg altijd voor je klaar staat en er altijd voor je is. Dat mag beloond worden.

En hoe kan dat beter dan door een prachtig digitale portret te laten maken van jouw huisdier? Dat is waar Pixel Pets om de hoek komt kijken. Samen met een drietal getalenteerde designers maken wij de mooiste kunstwerken van huisdieren uit heel Nederland.

Zet ons aan het werk!

Ondanks dat alles steeds digitaler wordt, proberen we door middel van onze producten de wereld weer iets levendiger te maken.

Kijk gerust eens rond in onze winkel en kies een product uit dat jij graag zou willen laten bedrukken. Wie weet kunnen we jou binnenkort wel van dienst zijn.

Neem voor vragen gerust contact met ons op. We staan je graag te woord.

Met vriendelijke groet,
Team Pixel Pets.